NL
EN
Nieuws

 

10 maart 2023

STRTFSTVL Showcase 2023

Op vrijdag 3 en zaterdag 4 maart 2023 vond de zevende editie van STRTFSTVL Showcase plaats. Twee dagen lang waren in DRU Industriepark - Ulft meer dan honderd optredens te zien met straattheater, acrobatiek, jongleurs en fantastische muzikanten. Wat een heerlijke zevende editie was dit. Ja er zijn verbeterpunten (o.a geluid) maar daar gaan we mee aan de slag.
We willen de artiesten bedanken voor hun aanwezigheid en mooie optredens. Wat een energie kregen wij van jullie.
Dankjewel, merci, thank you, Grazie, gràcies, Děkuji, Danke.
 

Cia La Tal | Foto: Martijn Roes
Cia La Tal | Foto: Martijn Roes

27 juli 2022

STRTFSTVL Arnhem 6-7 augustus

Op 6 en 7 augustus augustus verandert de Arnhemse binnenstad in een groot theater met tientallen optredens van artiesten uit binnen- en buitenland. Met theater, dans, acrobatiek, comedy, stelten en nog veel meer biedt STRTFSTVL Arnhem voor elk wat wils. Kom je ook?
Meer
 

Tumble Tails
Tumble Tails

09 april 2022

STRTFSTVL NO SHOW 2022

Onze STRTFSTVL NO SHOW website staat vol met vele interessante straattheater groepen en informatie over festivals in binnen- en buitenland.

04 februari 2022

gesloten - Meld je aan voor STRTFSTVL NO SHOW 2022!

We gaan weer een prachtige gids maken en de website updaten met tientallen straattheateracts, info over festivals en nog veel meer!
 

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden.

17 januari 2022

STRTFSTVL Showcase 2022 afgelast

We waren er al bang voor. Vrijdag 14 januari heeft de overheid bekend gemaakt dat alle horeca, theaters, musea en evenementen in ieder geval tot 25 januari 2022 verboden zijn. Wat er daarna gebeurt is vooralsnog onduidelijk. Dit maakt het helaas onmogelijk voor ons om STRTFSTVL Showcase op de geplande data van 20 en 21 februari te laten plaatsvinden. We hebben normaal gesproken minimaal 6 weken nodig voor alle (praktische) voorbereidingen. We hebben de beslissing tot het uiterste moment uitgesteld. Helaas niet met het gewenste resultaat: STRTFSTVL Showcase 2022 gaat niet door.

STRTFSTVL Showcase was in februari 2020 het laatste straattheater-event dat nog doorgang kon vinden. Laten we hopen dat STRTFSTVL Showcase 2022 het einde van de corona-crisis markeert.
 

Dus wegens succes verlengd: STRTFSTVL NOSHOW. We maken ook dit jaar wederom een prachtige NOSHOW-gids en website. Hiervoor kun je je uiteraard de komende tijd aanmelden. Je ontvangt hier spoedig bericht over.

We laten het niet bij zitten! We gaan in overleg met onze samenwerkingspartners later dit jaar toch nog iets organiseren waarmee we straattheater positief onder aandacht kunnen brengen van organisatoren en het publiek. Dus hou onze website in de gaten!

Rest ons slechts om iedereen veel sterkte te wensen in deze zware tijden.

01 april 2021

STRTFSTVL NO SHOW

Bestel nu de STRTFSVL NO SHOW Gids

STRTFSTVL presenteert: STRTFSTVL NOSHOW 2021! Onze STRTFSTVL NOSHOW gids en website zijn klaar en staan vol met vele interessante straattheater groepen en informatie over festivals in binnen- en buitenland. Géén Showcase, géén tickets, géén inkomsten? Daarom vragen we onze trouwe bezoekers en boekers om een ticket te kopen voor STRTFSTVL NOSHOW. Je steunt op deze manier ons nieuwe platform en de artiesten en acts die ook dit jaar staan te springen om weer op te (mogen) treden op festivals en andere events in binnen- en buitenland. Je kunt de STRTFSTVL NO SHOW Gids (Euro 10,99 incl. verzendkosten) bestellen door ons te mailen: info@strtfstvl.nl
 


23 maart 2021

STRTFSTVL NOSHOW

Met de wereld in chaos bereiden we ons voor op betere tijden! Honderden artiesten staan klaar om weer op te treden in de straten van Europa. Daarom presenteren wij STRTFSTVL NOSHOW 2021. Uiteraard kun je gratis een - digitaal - exemplaar bestellen. Je kunt ons echter ook een handje helpen. Koop een supportticket of bestel een gedrukt exemplaar van STRTFSTVL NOSHOW. Op deze manier steun je ons nieuwe platform en de artiesten en acts die staan te popelen om weer op te treden op festivals en andere evenementen over de hele wereld!

 

STRTFSTVL NOSHOW 2021
STRTFSTVL NOSHOW 2021