NL
EN
Straattheater festivals

Performance Paderborn

Thorsten Hennig
Thorsten Hennig
Thorsten Hennig
Thorsten Hennig
prev
next
 

05 - 06 september 2023

Paderborn (D)

Tijdens Performance Paderborn wordt de barokke tuin van Schloss Neuhaus twee dagen lang omgetoverd tot een kleurrijk schouwspel van kunstenaarschap en street art.
Op 4 en 5 september geven ongeveer 60 artiesten meer dan 120 liveshows in het kasteelpark op meer dan 20 speelterreinen op weiden en podiumplatforms, hangen aan trapezes of brengen hun vliegende constructies. Performance Paderborn biedt internationale straatartiesten een presentatieruimte voor nieuwe producties. Tegelijkertijd is het een evenement voor het publiek, want het evenemententerrein in SchloƟ Neuhaus is vrij toegankelijk en alle openluchtshows kunnen gratis worden bekeken.
De bekroning aan het einde van de beurs is het slotgala van de Performance. Ter gelegenheid van de 5e verjaardag van het gala wordt een bijzonder uitbundige show bedacht onder het motto: "Een prinselijke avond", met artiesten, van wie sommigen nog nooit eerder in Duitsland te zien waren. De finale van de show is de Symphony of Fire, waarin een orkest wordt geformeerd met enorme Tesla-spoelen.